Randari: Viitoarele modele BMW X1 si BMW X2

Publicatia germana Autobild ne prezinta cateva infatisari posibile ale viitorului BMW X1, programat a fi lansat pe piata in 2015.

Iar asta nu e tot, caci Autobild mentioneaza si un nou model BMW, si anume X2.
Pentru a-si sustine argumentele, redactorii publicatiei ofera si numele de cod intern ale celor doua modele: F48 pentru X1 si F47 pentru X2.

Prima generatie BMW X1 s-a lansat in 2008 si tinand cont de ciclul de design BMW, viitoarea generatie ar trebui sa apara 7 ani mai tarziu. Cel mai probabil ca la acest moment designul nu a fost inca ales, iar echipele de design concureaza pentru onoarea de a-si vedea viziunea pusa in practica, ruland pe sosele. Odata ce consiliul de administratie aproba designul viitorului BMW X1, se va trece de la modelul realizat din lut la un concept real.

Randarile sunt pur speculative la acest moment si se bazeaza pe modelele nou dezvaluite. Modelul BMW X1 prelucrat in Photoshop beneficiaza de linii fluide de design, si are o prezenta mai agresiva. La partea frontala, farurile si grila rinichi sunt inspirate de noul BMW Seria 1 Hatchback, avand forme mai mari decat cele obisnuite.

In partea spate, a doua generatie X1 beneficiaza de o linie de coupe a plafonului, care confera masinii o infatisare mai sportiva.
Recomandarea noastra este sa tratati cu circumspectie aceste imagini.

Urmeaza apoi BMW X2. Aceeasi publicatie anunta si o data de lansare, programata pentru 2016. Sursele BMW dezvaluie si mai multe detalii, spunand ca BMW vede modelul X2 ca pe un amestec intre modelele „X” si „Z”, oarecum asemanatoare ideilor de design prezentate pe conceptul initial XCoupe.

Sursele noastre nu au confirmat inca noul X2 si declara ca la momentul actual bavarezii se concentreaza pe viitorul BMW X4, care va fi construit la uzina din Spartanburg, in SUA.

Deocamdata acestea sunt toate speculatiile zilei, vom reveni cu mai multe randari si zvonuri din lumea BMW

[Sursa: Autobild via Germancarforum ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account