Rolls-Royce „Wraith – Inspired By Earth”: O viziune unică asupra Pământului și Orientului Mijlociu

Un client al Rolls-Royce Abu Dhabi a avut o viziune foarte specială pentru personalizarea modelului său Wraith. Iar cu ajutorul departamentului Rolls-Royce Bespoke, acest exemplar unicat al coupe-ului Wraith ilustrează elementele planetei Terra și sistemul nostru solar, punând totodată în evidență regiunea Orientului Mijlociu.

Caroseria este vopsită în culoarea Royal Blue, reprezentând faptul că 75% din suprafața Pământului este acoperită cu apă. Capota a fost transformată într-un adevărat tablou. Pe ea a fost pictată cu aerograf o vedere din satelit a regiunii Orientului Mijlociu. Ilustrație a fost realizată manual în decursul a peste 100 de ore de muncă meticuloasă.

Tot manual au fost trasate și liniile de culoare Emerald Green de pe lateralele caroseriei. Acestea includ reprezentarea sistemului nostru solar, cu Soarele și cele 8 planete care îl înconjoară: Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun.

Ilustrarea sistemului solar este regăsită și pe pragurile din interior, pe capacul care acoperă ecranul din centrul planței de bord, precum și pe plafonul înstelat cu o multitudine de fibre optice. Pe plafon planetele și Soarele sunt brodate.

Habitaclul lui Rolls-Royce „Wraith – Inspired By Earth” a fost personalizat pentru a face trimitere către suprafeța Pământului și elementele naturii. De exemplu, tapițeria de pe scaune este din piele de culoare Moccasin, pentru a reprezenta nisipul deșertului din zona Emiratelor. De altfel, pe panoul din bord cu fundal Piano Milori este aerografiată într-o manieră foarte realistă o vedere din satelit a Orientului Mijlociu.

Tematica interiorului continuă cu accentele de tapițerie cu nuanțe Navy și Cobalto Blue, care sugerează râurile și lacurile. Iar detaliile de culoare Emerald Green simbolizează natura. Pentru reprezentarea norilor și apei, monogramele RR sunt bradate cu ață de culoare Arctic White. Dar și mai spectaculoasă este porțiunea brodată între scaunele pasagerilor din spate. Aceasta a fost realizată folosindu-se tehnologia Photoflash și ilustrează atmosfera cu nori a planetei noastre.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account