Gerovital
Gerovital
Gerovital

Salonul auto de la Geneva 2011: Noua gama BMW Performance

In fiecare an BMW lanseaza la Salonul auto de la Geneva o noua gama de piese si accesorii de performanta, care au scopul de a spori performanta si accentua infatisarea sportiva a mai multor masini BMW.

Anul acesta la primul salon important european al anului BMW va aduce o noua serie de accesorii pentru BMW Seria 1 Coupe si Cabrio. Cele doua modele pot fi comandate cu benzi sport pentru capota si capota portbagajului, iar versiunea Coupe poate fi decorata cu astfel de benzi si pe plafon. Ambele optiuni pot fi comandate in culorile alba sau neagra.

Si gama de produse BMW Performance pentru Seria 3, X5 si X6 s-a marit cu accesorii noi. Gama prezentata la Geneva include volanul sport BMW Performance si BMW Performance Power Kit pentru motoarele diesel cu patru cilindri, existente in prezent.

BMW si-a extins programul de performanta pentru motoarele diesel, power kit-ul fiind disponibil pentru modelele echipate cu motorul N47 de 184 CP si nu creste consumul de carburant. De exemplu, pentru BMW 520d, power kit-ul creste puterea la 200 CP si cuplu maxim de 420 Nm, in timp ce consumul ramane neafectat: 4.9 l/100 km.

O alta componenta adaugata recent in gama este reprezentata de toba de evacuare sport BMW performance, disponibila pentru toate motoarele diesel cu patru cilindri ce echipeaza BMW Seria 1 si Seria 3. Componenta asigura pe langa o presiune de evacuare optimizata, si un sunet caracteristic, impresionant la acceleratie. Din primavara anului 2011, BMW Performance Sports Silencer va fi disponibil si pentru modelele BMW X5 xDrive35i si BMW X6 xDrive35i.

Catalogul de accesorii de performanta include volanul sport BMW Performance din piele, cu display cu LED-uri, disponibil pentru toate modelele BMW Seria 1 si BMW Seria 3 incepand cu primavara anului 2011.

Si nu in ultimul rand, BMW M3 sedan primeste toba de esapament M Performance Sports Silencer, realizata din crom-nichel, rezistenta la temperaturi extreme si cu 40% mai usoara decat cea de pe versiunea de serie. Tevile de evacuare M dual sunt realizate din titaniu.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account