Șeful BMW M a oferit informații despre tracțiunea spate pentru M3 și versiunile CS sau CSL

Markus Flasch, preşedintele BMW M GmbH, a lăsat să se înțeleagă că noua generație BMW M3 va fi oferită și în versiune cu tracțiune spate și cutie de viteze manuală. Informațiile despre viitoarele modele de performanță au fost oferite de șeful BMW M în cadrul unui interviu acordat presei australiene, conform site-ului goauto.com.au.

Zvonuri anterioare spuneau că noul BMW M3 va fi oferit în 3 versiuni de putere. Cea înzestrată cu cei mai puțini cai putere se presupune că va avea doar tracțiune spate și cutie manuală. Versiunile mai puternice vor avea tracțiune integrală și cutie de viteze automată. Practic, se presupune că va fi folosită rețeta introdusă de BMW M5, care are un system de tracțiune integral ce permite și rularea cu tracțiune doar pe puntea spate. Iar declarațiile lui Markus Flasch, pe care le citează goauto.com.au, indică acest scenariu:
“Cu M3 am reușit să preluăm întregul concept pe care îl oferim cu M5 și am putut să facem și o versiune cu tracțiune spate, cu transmisie manuală. Nu voi dezvălui azi cum configurăm aceste oportunități, dar putem face orice ne cer piețele la nivel global. Nu pot să ofer confirmări, dar am condus aceste mașini!”
Practic, e un mod mai jalonat de a spune că M3 va avea și o formă pură, cu tracțiune spate și cutie de viteze manuală. Putem deduce măcar faptul că BMW a creat prototipuri pentru viitorul M3, care au diverse tipuri de tracțiune.
De asemenea, Markus Flasch a subliniat că vor exista diverse versiuni și ediții de performanță, puriste.
“Vom vedea mai multe ediții limitate, în special modele precum CS. Și îmi pot imagina CSL. Nu vom face variantele acestea pentru fiecare model, dar pot spune că nu ne vom rezuma la coupe-uri. Nu vom vedea o sub-marcă GTS. Nu va exista GTS în paralel cu CSL”.
Modelele CSL sunt descrise de Markus Flasch drept cele care sunt pretabile pentru circuit, deși au voie să circule pe șosele publice. Sunt expresia pură a caracterului M și beneficiază de soluții de reducere a greutății.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account