Vânzările Automobile Bavaria și MHS Truck and Bus sunt în plină ascensiune

Automobile Bavaria Group şi MHS Truck and Bus Group au prezentat rezultatele financiare şi de vânzări ascendente pe care le-au înregistrat în 2015.

Automobile Bavaria Group şi MHS Truck and Bus Group, companii care fac parte din MHS Holding, au anunțat rezultate foarte pozitive reușite anul trecut pe piața din România.

Nu mai puțin de 68,8% din totalul modelelor BMW vândute în România în 2015 și 92,5% din cele ale mărcii MINI au fost comercializate prin Automobile Bavaria Group. Grupul deţine 11 dealeri BMW în România, trei centre MINI de vânzări şi service şi singurul service Rolls-Royce în sud-estul Europei, fiind cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală și de Sud-Est. Per total, Automobile Bavaria Group a vândut anul trecut 1.336 de modele BMW, ceea ce reprezintă o creștere cu 27,7% față de 2014, și 148 MINI (+62,6%).

De asemenea, Automobile Bavaria Group este singurul dealer de modele BMW M în România și unicul Centru de Competenţă pentru Vânzări Speciale BMW din țara noastră. Are exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autorităţi şi misiuni diplomatice, cum ar fi modele blindate. Iar în 2015 a devenit primul dealer BMW i din România, inaugurând în sediul din Băneasa și un service autorizat pentru mașini electrice.

MIH_8825

De altfel, cifra de afaceri în service a grupului Automobile Bavaria a crescut cu 9%, datorită 49.000 de intrări în atelierele sale (cu 5.800 de intrări mai mult decât în 2014). În plus, lansarea BavariaUsedCars.com, brand dedicat comercializării de autoturisme rulate, a impulsionat vânzările de mașini second-hand, care au crescut cu 35%.

Îmbucurătoare sunt și vânzările de modele BMW reușite de Automobile Bavaria Group către clienți corporativi, deoarece, după cum subliniază dealerul, “reprezintă un indicator economic pozitiv, demonstrând încrederea companiilor in viitorul economiei româneşti.” În acest segment de piață Automobile Bavaria Group a comercializat cu 55% mai multe unități decât în 2014.

Drept urmare, veniturile Automobile Bavaria Group au ajuns în 2015 la 93,53 milioane de euro, cu 19,8 milioane mai mult decât în 2014. Iar pentru 2016, compania estimează o evoluție cu minimum 10% a vânzărilor şi serviciilor, precum şi o creştere substanţială a vânzărilor de automobile rulate şi a cifrei de afaceri consolidate. Se va pune accent pe creșterea calității serviciilor, iar pentru acest obiectiv s-a inaugurat deja un Call Center internalizat, care oferă o înțelegere mai bună a doleanțelor clienților decât ar fi dat un centru externalizat.

MIH_8829

Pentru divizia MHS Truck and Bus Group, MHS Holding raportează o ascensiune cu 30% a vânzărilor şi o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane euro. Principalul motor al creșterii a fost segmentul autotractoarelor, MHS Truck and Bus Group livrând opt flote de peste 20 unităţi fiecare, din care modelul MAN TGX a fost preferatul clienților.

Pe lângă faptul că este importatorul şi distribuitorul general al vehiculelor comerciale MAN în țara noastră, MHS Truck and Bus Group organizează cursuri de specializare pentru tehnicienii de service MAN din România. Centrele de instruire aflate în Bucureşti şi Sibiu au dotări și standarde conforme cu cerințele MAN Academy. Compania oferă și serviciul ProfiDrive, prin care oferă șoferilor clienților săi cursuri de  condus economic şi eficient. Pe fondul cererii din ce în ce mai mari pentru acest tip de instruire, numărul trainerilor MAN ProfiDrive a fost dublat în 2015.MIH_8818

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account