VIDEO: BMW X8 M a fost surprins în timpul testelor în Germania

Un clip video publicat de contrul de Instagram @kurt.muc și preluat de site-ul BMWBlog.com ne prezintă prototipul unui BMW X8 M, care a fost surprins în timpul testelor din Munich, Germania.

BMW încă ține secrete detaliile despre cel mai exclusivist SUV/crossover pe care îl pregătește. Dar deja prototipul lui BMW X8 a fost văzut în numeroase rânduri fiind testat inclusiv pe circuitul Nurburgring. Zvonurile spun că X8 este un proiect care se bucură de o implicare amplă din partea diviziei BMW M. De altfel, după cum raportează și BMWBlog.com, zvonurile spun că BMW X8 M va avea și o propulsie plug-in hybrid de performanță înaltă, care folosește în tandem un motor V8 pe benzină și un motor electric. Se estimează că acest sistem de propulsie ar putea genera per ansamblu chiar până la 750 de cai putere. Aceste zvonuri sunt alimentate și de faptul că inclusiv prototipul din noul clip video publicat pe Instagram poartă abțibilduri pe care scrie Hybrid Test Vehicle (adică Vehicul de Test Hibrid).

CLICK AICI ca să vezi clipul video cu BMW X8 M pe contul de Instagram al BMWBlog.com

BMWBlog.com preconizează că varianta standard a lui BMW X8 M va fi oferit cu 625 CP, ceea ce lasă de presupus că va prelua V8-ul de 4,4 litri regăsit la modelele BMW M5, M8, X5 M, X6 M. Modelul BMW X8 M Competition ar urma să se distingă prin propulsia plug-in hybrid descrisă mai sus.

Prototipul lui BMW X8 încă poartă mult camuflaj, însă blocurile optice provizorii par să indice că bavarezii pregătesc o configurare atipică pentru dispunerea farurilor. Acestea ar putea fi formate din lumini LED separate de seturile de proiectoare. O ilustrație care prefigurează noul design a fost publicată de contul de Instagram @bmw43_. Vă invităm să vizitați contul @bmw43_ , unde puteți vedea ilustrații care ne dau repere și despre estetica viitoarelor modele BMW Seria 7 și BMW M2.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account