Primele poze spion cu viitorul BMW X6

La începutul lunii iunie BMW a dezvălit noua generație X5. Dar se pare că versiunea coupe BMW X6 se apropie la rândul ei de stadiul final de dezvoltare, după cum se poate observa din pozele spion.

Imaginile publicate și de autoevolution.com au fost surprinse în Carolina de Sud, unde se află și uzina BMW. Acolo va fi produs și viitorul X6. Zvonurile vehiculate și de bmwblog.com spun că actuala generație BMW X6 va ieși din producție în iulie 2019, deci ne putem aștepta ca noul model, cu nume de cod G06, să fie dezvăluit cel târziu în primăvara acelui an.

Momentan, putem vedea că X6 preia designul frontal al noului X5, cu grile de dimensiuni crescute și blocuri optice angulare, care includ tehnologie de iluminare cu laser. Totodată, pare că profilul modelului Sports Activity Coupe va fi chiar mai alungit, mai plonjat spre spate, în comparație cu primele două generații.

Semnătura luminoasă a stopurilor care se zărește prin camuflajul prototipurilor prefigurează un design ce se va diferenția de al lui X5. Nu este încă vizibil dacă va fi același stil de stopuri subțiri, sub forma literei L răsturnată, pe care îl întâlnim la X4 sau Seria 8 Coupe.

Desigur, este de așteptat ca X6 să beneficieze de tot arsenalul tehnologic al lui X5. Printre atuurile principale vor fi suspensiile pneumatice, diferențialul spate controlat electronic, sistemul de direcție care virează toate roțile.

Zvonurile spun că va exista și o versiune sDrive40i cu tracțiune doar pe puntea spate. Pentru început, vârful de gamă va fi cel mai probabil V8-ul regăsit la X5 M50i sau M850i xDrive. Apoi, cel târziu în 2020, ar trebui să debuteze X6 M, cu V8-ul de peste 600 CP al noului BMW M5.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account