Gerovital
Gerovital
Gerovital

Teaser video: Noul vehicul concept BMW ConnectedDrive

BMW a dat startul unei noi campanii de teasing. Pe canalul oficial Youtube al BMW a fost publicat un scurt videoclip interesant care pare sa anunte un nou concept: vehiculul BMW ConnectedDrive Concept.

Tinand cont ca in scurt timp vom avea Salonul auto de la Geneva, putem doar sa presupunem ca noul concept va debuta la primul salon european important al anului.

Asa cum sugereaza si numele, ne asteptam sa vedem un vehicul concept ce va fi echipat cu cele mai recente inovatii din categoria ConnectedDrive. Desi sunt doar putine detalii disponibile la acest moment, suntem de parere ca BMW va demonstra cateva din cele mai recente tehnologii ale lor de comunicare de la o masina la alta, tehnologii legata de siguranta si multe altele.

Site-ul web ConnectedDrive Futurelab ne ofera o scurta descriere a vehiculului ConnectedDrive:

„2011 este si anul in care stabilim directia pentru viitor. Detaliile initiale va stau la dispozitie deja in FutureLab in BMW ConnectedDrive. Si in curand aici, odata cu un vehicul extraordinar, care va revolutiona din nou condusul in ce priveste confortul, sistemele de infotainment si siguranta. Exact ce va asteptati de la BMW”.

Okay BMW, acum ne-ati facut atenti….

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account