MANHART MH3 GTR crește forța brută a lui BMW M3 Competition la 650 CP

MANHART MH3 GTR este pentru moment un exemplar unicat care elevează modelul BMW M3 Competition la 650 CP. Și este prezentat de tunerul german pentru a-i ispiti pe cei care caută idei despre cum să amplifice temperamentul sportiv al noului M3.

Cel mai înalt nivel de putere oferit până acum de MANHART Performance pentru BMW M3 Competition

Nu este prima oară când MANHART Performance amplifică puterea actualului BMW M3 (G80). În versiunea MANHART MH3 600, modelul M3 Competition Sedan a ajuns să dezvolte 635 CP și 780 Nm. Tunerul precizează că aceste resurse îi permit modelului bavarez să gonească de la 0 la 200 km/h în 10,5 secunde. Și atinge viteza de 250 km/h în mai puțin de 17 secunde. Este un timp cu 4 secunde mai bun decât reușește sedanul BMW M3 Competition de serie, care produce 510 CP și 650 Nm. De asemenea, MANHART MH3 600 impresionează și datorită reprizelor. De exemplu, accelerează de la 100 până la 200 km/h în 6,42 secunde.

Toate bune și frumoase, însă MANHART Performance prezintă acum exemplarul MH3 GTR, care este pentru moment un unicat. Și satisface o poftă și mai mare de viteză. Inginerii MANHART Performance au convins motorul de 3 litri, cu 6 cilindri în linie și tehnologie M TwinPower Turbo, să dezvolte 650 CP și 800 Nm. Acest nivel de resurse a fost obținut prin instalarea unei unități de control electronic MHtronik.

Cu asemenea specificații, MANHART MH3 ar trebui să livreze performanțe superioare față de MH3 600.

Evacuarea lui MANHART MH3 GTR face auzită forța brută într-un mod deloc timid

MH3 GTR are și un sistem de evacuare proiectat de MANHART Performance din oțel inoxidabil și prevăzut cu sistem de control al valvelor. Tunerul promite că această evacuare produce și o coloană sonoră mai „brutală”. Și se remarcă și vizual, având 3 ieșiri cu diametru de 100 mm, care au ornamente din carbon sau din ceramică.

Ținută de drum sportivă sporită și de suspensiile modificate

În ceea ce privește abilitățile dinamice, MANHART Performance propune două opțiuni pentru suspensiile lui MH3 GTR. O variantă are kit-ul MANHART Variant 4 cu suspensii KW. Iar a doua opțiune este kit-ul pentru reducerea gărzii la sol, care are arcuri H&R.

Sistemul de frânare a rămas cel de serie. Dar MANHART Performance menționează că poate oferi upgrade și pentru acestea.

Un look care reflectă caracterul dinamic

Jantele MANHART Concave One de 20 de inch, cu finisaj negru satinat, completează aspectul sportiv al sedanului MANHART MH3 GTR. Sunt disponibile și alte opțiuni cromatice pentru jante, precum și decorațiuni MANHART aurii.

Abțibilduri decorative MANHART Performance personalizează și caroseria. Iar modelul MANHART MH3 GTR este echipat și cu elemente din gama de accesorii originale M Performance. Este vorba despre extensiile spoilerului frontal, lamelele de pe lateralele spoilerului frontal, pragurile laterale și eleronul pentru hayon. În plus, MH3 GTR are și difuzor MANHART pentru spoilerului din spate. Toate aceste elemente sunt făcute din fibră de carbon.

În interior se remarcă în deosebi scaunele Recaro Podium de tip scoică, a căror structură este din fibră de carbon.

Sursa pozelor și informațiilor: manhart-performance.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account