Update – Zvon: MINI dezvaluie crossoverul Countryman saptamana viitoare

Update: MINI va dezvalui intr-adevar un nou model saptamana viitoare, un concept, si chiar daca nu s-a confirmat pe deplin, noi credem ca este vorba despre Speedster.

Doua surse independente au confirmat oarecum ca, saptamana viitoare, MINI va dezvalui primul lor crossover: Countryman. Etichetam acest articol ca si zvon, deoarece nu am putut sa obtinem o data exacta de prezentare si nici daca numele oficial va ramane Countryman, mai degraba decat Crossman, nume ce a fost mentionat de mai multe ori in trecut.

Cu o lansare oficiala programata pentru Frankfurt, MINI cauta de a crea unele Buzz-uri inainte de marele salon auto al Europei. Countryman R60 va fi oferit standard cu o configuratie de patru locuri, dar unele piete vor avea optiunea si de cinci locuri.

crossman-011-655x428

MINI Crossover, model mai mare decat Clubman, va fi primul din productia MINI ce va masura mai mult de 4 metri in lungime. Dimensiunile sale exterioare vor fi similare cu cele ale conceptului si anume: in jur de 4050 mm (159.5-in.) in lungime, 1830 mm (72.0-in.) in latime si 1598 mm (62.9-in.) in inaltime.

De asemenea, este de asteptat sa aiba o inaltime relativ mica la sol si acesta va fi disponibil atat cu cu tractiunea pe fata, dar si cu tractiunea integrala, tehnologie ce se zvoneste a fi preluata de la modelele BMW.

Neintelegerea generala a fost aceea ca MINI Countryman va impartasi unele dintre motoarele sale cu X1, dar in schimb, noul crossover MINI se va concentra pe imbunatatirea ariei lor existenta de motoare. Exista inca speranta ca un turbo diesel de 2.0 litri sa-si faca aparitia in divizia motoarelor.

MINI Countryman va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, cu vanzari ce vor incepe din 2010

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account