Gerovital
Gerovital
Gerovital

VIDEO: Conceptul BMW M8 Gran Coupé are o cheie digitală cu display impresionantă

Când a fost dezvăluit la salonul auto de la Geneva din luna martie a acestui an, conceptul BMW M8 Gran Coupé ne-a luat ochii cu designul său bombastic și agresiv. Însă BMW a omis să ne prezinte atunci și noua cheie digitală cu display pe care a pregătit-o pentru acest concept.

Însă cu ocazia Concursului de Eleganță de la Villa d’Este conceptul BMW M8 Gran Coupé a putut fi admirat și filmat mai îndeaproape. Astfel, au apărut și clipuri video în care vedem cum mașina este trezită la viață cu ajutorul uni noi chei digitale ce pare mai evoluată decât cea pe care BMW o oferă acum pentru modele precum Seria 7, Seria 5, Seria 6 GT, X3 și X4. Cheia arată și mai futurist și pare să aibă un ecran tactil mai mare.

UPDATE: Se pare că această cheie digitală nu este creația BMW, ci un concept al designerului Iskander Utebayev aka Bat not Bad. Mai jos puteți accesa link-ul către canalul de instagram unde puteți vedea toate cheile digitale imaginate de Bat not Bad pentru concepte sau modele BMW, Mercedes-Benz, Maybach, McLaren, Bugatti, Lamborghini, Ferrari sau Koenigsegg.

https://www.instagram.com/bat.not.bad/

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account