VIDEO: LUMMA CLR X7 – Atunci când masca lui Darth Vader se transformă în X7

Compania germană de tuning fondată de Horst Lumma în 187 are tradiție în personalizarea modelelor BMW. Iar noul BMW X7 a fost o bună sursă de inspirație, LUMMA Design oferind un set cuprinzător de elemente care aduc un plus de exclusivism și caracter extrovertit marelui SUV bavarez. Rezultatul este impozantul LUMMA CLR X7.

Prima impresie pe care o creează body-kit-ul LUMMA Design, este că CLR X7 ar putea fi foarte bine mașina personală a lui Darth Vader, legendarul personaj din seria de filme Star Wars. Mai ales dacă mașina este vopsită complet în negru, LUMMA CLR X7 arată ca și cum masca lui Darth Vader s-a transformat în BMW X7. Iar asta îi oferă o personalitate care inspiră forță, autoritate. Toate elementele pun în evidență privirea rece a farurilor cu laser, încruntate de parcă ar vrea să te înghețe. Cumva personalitatea asta i se potrivește de minune uriașului. Echipa LUMMA Design a avut fler pentru a scoate în evidență aceste trăsături, concepând un body-kit care amplifică senzația de putere și sportivitate într-un mod care completează armonios formele caroseriei de serie.

Aripile față/spate sunt lățite cu circa 50 de milimetri, iar în extensiile aripilor față sunt crestate prize de aer care au rolul de a răci sistemul de frânare. Lățirea aripilor permite montarea unor seturi de jante și roți cu dimensiuni mari. Alternativele oferite de LUMMA Design sunt jantele de 23 de inch LUMMA CLR 23 LR, sau jantele de 24 de inch LUMMA CLR 24 RS, făcute din aliaj ușor. Acestea din urmă au anvelope cu lățimi de 295 și 355 milimetri.

Spoilerul frontal este prevăzut în partea inferioară cu lamele care accentuează dinamismul transmis de linia generală a designului. Același rol îl au și eleronul de la nivelul haionului și difuzorul de la baza spoilerului posterior.

Body-kit-ul cu jante de 23 de inch este disponibil de la 16.750 de euro, plus TVA, instalare și vopsire.

LUMMA Design propune o serie de elemente și pentru personalizarea interiorului. Sunt oferite pedale din aluminiu, 4 covorașe pentru habitaclu și 1 pentru portbagaj, inscripționate cu logo-ul LUMMA, precum și o tapițerie completă din piele.

Sursa pozelor și informațiilor: LUMMA Design GmbH & Co. KG

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account