VIDEO: Noul Rolls-Royce Ghost păstrează doar umbrelele din portiere și statueta de la generația anterioară

Generația Rolls-Royce Ghost lansată în 2009 a devenit cel mai bine vândut model din istoria de 116 ani a mărcii britanice. În toamna acestui an va fi prezentat succesorul său, iar Roll-Royce ne oferă primele informații despre acesta prin intermediul unui clip video care descrie designul noului model.

Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul Royce-Royce Motor Cars, explică faptul că noul Ghost se înscrie într-un nou curent definit în rândul clienților de produse de lux. Acesta este curentul “Post opulență”, care dă prioritate purității designului minimalist. Sunt preferate produsele de lux care nu sunt ostentative, nu au elemente complicate. Nu țipă după atenție, ci mai degrabă șoptesc o declarație de stil.

Clienții lui Ghost se înscriu în curentul “Post opulență”, iar Rolls-Royce a ținut cont de doleanțele lor. De altfel, Rolls-Royce spune că Ghost a fost descris de clienții săi drept “un mod mai puțin ostentativ de a deține un Rolls-Royce”. Desigur, asta nu înseamnă că face rabat de la prestanța și rafinamentul luxului și ținutei de drum tipice Rolls-Royce. Însă clienții săi doresc în mod clar ca noul model să fie definit de puritatea designului.

Rolls-Royce subliniază într-un clip video cum a urmărit “simplitatea perfectă”, eliminând toate elementele de design care nu erau necesare. În acest sens s-au depus eforturi minuțioase, pentru ca panourile din aluminiu ale caroseriei să fie sudate manual. De altfel, viitorul Ghost este o mașină complet nouă. Va utiliza o nouă generație a platformei tehnice, iar singurele elemente preluate de la modelul lansat în 2009 vor fi umbrelele din portiere și statueta Spirit of Ecstasy, amplasată în mod tradițional în partea superioară a grilei frontale.

Totodată, clipul Rolls-Royce ne spune că tapițeria noului Ghost are cusături “incredibil de lungi și perfect drepte” și s-au căutat noi materiale futurist. Iar într-o comunicare anterioară, Rolls-Royce mai anunța faptul că noul Ghost va fi echipat și cu un sistem de purificare a aerului din habitaclu, care este capabil să înlăture în mai puțin de 2 minute aproape toate particulele ultra fine, bacteriile și virușii.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account