Anul acesta Rolls-Royce va introduce un sistem de filtrare inclusiv a bacteriilor și virușilor din habitaclu

Noua generație a modelului Rolls-Royce Ghost va debuta în această toamnă și va fi echipată cu Micro Environment Purification System (MEPS). Rolls-Royce spune că acest sistem de purificare va oferi cel mai curat aer întâlnit până acum în habitaclul unui automobil.

Sistemul Rolls-Royce Micro Environment Purification System (MEPS) este foarte binevenit, având în vedere că pandemia de COVID-19 ne-a făcut foarte conștienți în legătură cu transmiterea virușilor și bacteriilor prin intermediul aerului. De altfel, putem spune că în contextul pandemiei acest sistem nu e un lux, ci mai degrabă o necesitate.

Armele acestui sistem împotriva impurităților sunt senzorii speciali și filtrul cu nano fibre de lână.

Senzorii de detectare a impurităților măsoară calitatea aerului din habitaclu și comută sistemul de climatizare pe modul de recirculare a aerului, dacă depistează particule dăunătoare. Această funcție filtrează apoi tot aerul din habitaclu prin filtrul cu nano fibre de lână. Acest filtru este capabil să înlăture în mai puțin de 2 minute aproape toate particulele ultra fine, bacteriile și virușii din aerul care se afla în Rolls-Royce.

Constructorul din Goodwood amintește că încă din 2015 mașinile sale beneficiază de sisteme de filtrare foarte avansate pentru particule de carbon și polen, precum și bacterii și viruși. Iar noul sistem Micro Environment Purification System (MEPS) va oferi un nivel și mai înalt de protecție.

De asemenea, constructorul britanic spune că în viitor clienții Rolls-Royce vor putea porni și de la distanță această funcție de filtrare a aerului din mașină, folosind aplicația smartphone a vehiculului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account