[VIDEO] Test drive cu noul BMW Seria 3: surprize, surprize

În acest test drive cu noul BMW Seria 3 am avut de ales între versiunile 320d și 330i. Evident, am ales motorizarea pe benzină, pentru că zic că așa îi stă cel mai bine unui Seria 3.

Foto: Dragoș Savu

Mașina din acest test drive cu noul BMW Seria 3 este una foarte bine echipată, cu tot felul de briz-brizuri care sigur îți vor face viața mai ușoară și mai frumoasă. Pe de altă parte, aceleași dotări opționale ridică prețul mașinii destul de mult. În cazul mașinii din test, dotările opționale fac vreo 24.000 de euro. Adică tot cam cât ar costa și noua Mazda3, bine echipată. Pe de altă parte, nu aveam nevoie de un test drive cu Noul BMW Seria 3 pentru a afla că un BMW nu e chiar accesibil. În fine, partea bună e că prețul de listă al noului Seria 3 Sedan 330i pleacă de pe la vreo 42.000 de euro. Ceea ce nu e chiar un capăt de lume. Mă rog, cumva cred că știm cu toții că lucruri bune nu sunt ieftine.

Mai jos te invit să urmărești testul meu cu noul BMW Seria 3, în versiunea 330i. Și, dacă-ți place, nu uită să te abonezi la canalul nostru de YouTube și, eventual, să dai un share acestui material:

Urmărește și testul nostru cu BWM M4 Coupe, pe Transfăgărășan:

În acest test drive cu noul BMW Seria 3, derapajele controlate au fost efectuate de un pilot ptofesionist, în condiții optime de siguranță. Nu încerca să faci același lucru pe drumuri publice. Te pui în pericol pe tine și pe ceilalți oamenii din trafic. Dacă vrei să te descarci și să-ți demonstrezi abilitățile de pilot, fă asta pe un circuit. Doar acolo vei demonstra ce vrei să demonstrezi! Mai ales că se organizează frecvent sesiuni la liber atât pe MotorPark România, cât și la Academia Titi Aur sau pe Transilvania MotorRing.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account