Cum sa-ti transformi scaunele BMW intr-unele de birou

Fanii BMW sunt binecunoscuti pentru loialitatea lor fata de brand, dar si pentru inventivitatea de care dau dovada in cazul masinilor lor. De aceasta data un BMW Z3 a servit unor scopuri…diferite. Ryan Geyer de la CarGuyDad a decis ca are nevoie de un nou set de scaune pentru birou, si in loc sa cheltuie mii de dolari pe un scaun ergonomic care arata bine, si-a indreptat atentia catre un BMW Z3.

Din intamplare, avea un set de scaune de Z3 care stateau pe undeva, pentru un proiect care nu s-a mai materializat, si s-a decis sa se foloseasca de acestea pentru a crea noile scaune.

Mai intai acesta a cautat un suport corespunzator pentru noile scaune de birou, si a gasit pe eBay suporturile, marca Herman Miller. Dupa ce a gasit si cilindrii hidraulici, avand toate partile componente necesare, a facut cateva ajustari scaunelor de Z3.

Autorul procesului detaliaza toate etapele si puteti citi toata povestea aici, dar produsul final rezultat au fost doua scaune de birou BMW, care l-au costat pe proprietar sub 150 USD (fara scaunele de Z3 pe care le avea deja).

Nu arata deloc rau!

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account