Cadouri de Crăciun pentru pasionații BMW

Crăciunul nu vine niciodată fără o cheltuială pentru cadouri, iar anul acest Moș Crăciun a pregătit câteva cadouri și pentru pasionații și posesorii BMW. Și pentru că o mașină ar fi un cadou cam scump, iată aici o selecție a cadourilor BMW pentru pasionații și posesorii BMW.

 1. Sistem de sunet add-on Alpine

Cu toții știm că atunci când conducem o bună parte din plăcerea experienței la volan este atribuită muzicii, iar Alpine a creat un sistem de sunet ce se poate monta ulterior. E un fel de tuning de sound, dar nu cu boxe Sony Exploade, ci cu un sistem de sunet care chiar poate aduce un mare plus mașinii tale. Printre compenentele acestui sistem Alpine Electronics se numără un amplificator cu șase canale DSP cu o putere de 420 watt, dar și un sistem îmbunătățit de difuzoare cu trei căi, precum și un “mecanism” pentru reglajul fin al sistemului audio în funcție de acustica mașinii tale sau a celui pentru care vrei să cumperi acest cadou.

Preț: 347 lei

Sistem de sunet Alpine

 

2. Ecran head-up inovator pentru un plus de siguranță

BMW a creat un sistem head-up display ce poate fi montat pe modelele bavareze și after market, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc un astfel de ecran, dar, din diverse motive, nu au unul în echiparea mașinii lor. BMW ne spune că acest nou sistem poate fi montat pe aproape toate modelel sale, că montajul este rapid, iar cablul care conectează acest ecran de electronica mașinii este aproape invizibil. Ecranul head-up afișează o serie importantă de informații necesare șoferului, de la direcționarea oferită de sistemul de navigație, indicatorul pentru nivelul combustibilului sau valoarea temperaturii exterioare. În funcție de modelul pe care este montat, același ecran poate afișa informații despre valoarile cuplului și ale puterii folosite în momentul accelerațiilor, viteza setată pe pilotul automat și multe altele.

Ecrean head-up

 

3. Suport pentru tabletele Apple și Samsung

Ca parte accesoriilor originale BMW, acest suport practic aduce un plus de confort și de relaxare la bordul mașinii. Suportul este gândit pentru a acomoda o gamă largă de tablete ale producătorilor Apple și Samsung și se montează foarte lejer la baza tetierelor, pe tijele aferente acestora. Suportul se poate roti la 360 de grade, lucru ce le va permite pasagerilor din spate să utilizeze tablete atât în modul portret, cât și în modul landscape. În plus, suportul este pivotant, astfel că înălțimea se poate regla la fel de ușor. Cu acest suport călătoriile lungi alături de copii devin instantaneu mult mai relaxante și mai lipsite de griji.

Preț: 658 lei

Suport pentru tablete Apple și Samsung

 

4. Lumini de tip LED pentru o experiență luminoasă

Deși la prima vedere acest accesorii este foarte aproape de limita de kitsch-ului, s-ar putea ca în realitate să nu arate deloc rău. Practic, în ușă se montează o instalație LED, iar în momentul în care vei deschide ușa, pe asflat se proiectează sigla BMW. Cu siguranței vei atrage atenția pe înserate, iar partea bună este că “tema” poate fi modificată și ai la alegere logo-ul BMW, logo-ul M sau litera X pentru modelele din gama X.

Preț: 372 lei

Lumini LED montate în ușă

 

5. Odorizante originale BMW

Ai la dispoziție trei arome diferite în funcție de preferințele tale, dar și suport special conceput pentru a susține aceste odorizante. Intensitatea odorizantului poate ajustată fie prin intermediului gurii de ventilație pe care este montat suportul, fie prin intermediul suportului propriu-zis. În felul acesta vei scăpa de brăduleții parfumație care de cele mai multe ori nici nu miros atât de bine pe cât ai vrea și, sincer să fiu, nici nu arată atât de bine.

Preț: 85 lei

Odorizante originale BMW

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account