Viitorul BMW XCite prinde contur

Viitorul BMW XCite randat

Viitorul BMW XCite sau BMW Seria 1 Sport Cross este unul dintre răspunsurile pe care BMW le pregătește pentru a contracara multitudinea de modele pe care Mercedes-Benz a lansat-o în ultima vreme. În plus, și Audi anunță că pregătește un mini-SUV care s-ar putea chema Audi TTQ.

Viitorul BMW XCite programat pentru 2018

BMW pregătește un nou model de nișă care va avea la bază viitoarea platformă UKL, platformă pe care vom regăsi noul BMW X1 și viitoarea generație BMW Seria 1, ambele devenind modele cu tracțiune față. Prima dată am scris despre viitorul BMW XCite acum câteva zile, dar atunci nu aveam decât o randare puțin nerealistă. Acum însă viitorul BMW XCite sau Seria 1 Sport Cross pare să prindă contur și observăm că nu arată deloc rău. Desigur, nu știm în ce măsură randările sunt apropiate de realitate sau nu, însă aceste imagini pare destul de „realizabile” și pentru producția de serie.

Viitorul BMW XCite randat

Plasare sub BMW X1 pentru viitorul BMW XCite

Noul BMW X1 este programat pentru lansare în a doua jumătate a acestui an și, la fel ca Mercedes-Benz GLA sau Audi Q3, va fi un model cu tracțiune față, urmând ca sistemul de tracțiune integrală xDrive să fie opțional. Viitorul BMW XCite va prelua cel mai probabil aceeași platformă, dar va intra în gama BMW sub BMW X1, devenind un fel de intermediar între BMW Seria 1 și X1. Principalul concurent pentru viitorul BMW XCite sau Seria 1 Sport Cross va fi Mercedes-Benz GLA, un model ce are la bază compacta mai mică, Clasa A. Și, ținând cont de cifrele de vânzări pe care Mercedes-Benz le-a obținut anul trecut, suntem de părere că rețeta nu e deloc rea.

Viitorul BMW XCite randat

Viitorul BMW XCite va avea propulsoare cu trei sau patru cilindri

BMW își extinde gama de modele și, chiar dacă nu ne prezintă numai M-uri sau mașini care să ne încânte, modele precum BMW Seria 2 Active Tourer sau Grand Tourer pare să aibă succes în rândul celor care caută un BMW practic și cu un preț cât de cât accesibil. Viitorul BMW XCite va prelua cel mai probabil gama de propulsoare întâlnită acum pe BMW Seria 2 Active Tourer, astfel că vom avea de-a face cu motoare în trei sau patru cilindri, fie că vorbim despre diesel, fie că vorbim despre benzină.

Viitorul BMW XCite randatDupă ce am primit confirmarea că BMW M2 va fi lansat în luna septembrie, probabil în acelaș timp cu noul BMW Seria 7, iată că veștile bune despre extinderea gamei BMW continuă și prin viitorul BMW XCite. Acest lucru nu poate decât să ne bucure, dar, în acealși timp, trebuie să ținem cont și de faptul că BMW lucrează și la modele de top, așa cum par să fie viitoarele M3 și M4.

Viitorul BMW XCite randat

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account