Zvonuri: Așa va arăta BMW X1 2016

Pe măsură ce gama BMW se dezvoltă într-un ritm accelerat cu noi și noi modele, unii privesc deja către succesorii modelelor deja existente în gamă. Iar cel mai bătrân dintre acestea – fapt confirmat și de design, mai ales de cel interior sau de forma simplă a cheii, moștenită de la prima generație a Seriei 1 – este baby SUV-ul X1, așa că înlocuirea este iminentă. Cu toate acestea, încă nu au fost publicate niciun fel de informaţii oficiale privind modul în care va arăta acesta, lăsând loc de o avalanșă de speculații.

Cea mai nouă randare a viitorului BMW X1, ce va avea nomenclatura internă F48 vine de la publicația germană Autobild, care a publicat un material despre micul SUV bavarez în numărul de martie al revistei.

2016-bmw-x12-750x498

Spre deosebire de prima generație, care putea fi configurat cu tracțiune spate sau integrală xDrive, noul X1 va fi construit pe baza primei platforme BMW cu tracțiune față. Desigur, vor exista și modele cu tracțiune integrală, însă tot va fi greu de digerat un „beemer” cu o configurație „totul în față”.

Pentru o mai bună organizare a spațiului interior, noul BMW X1 va profita de avantajele oferite de noua platformă compacte, fără a dilua însă comportamentul dinamic al micului SUV.

Designul exterior va adopta un stil mai dinamic și mai fresh, adresându-se în special publicului tânăr. Elementele de design caracteristice mărcii, cum ar fi farurile care se prelungesc până în grila dublă sau blocurile posterioare în forma literei „L” vor fi cel mai probabil integrate în silueta micului bavarez.

BMW X1 F48 va fi motorizat de noua familie de propulsoare cu patru cilindri în linie, alimentate atât cu benzină, cât și diesel. Constructorul bavarez a confirmat deja că nu are niciun plan de a reproiecta gama de propulsoare cu șase cilindri în linie pentru a putea fi amplasate transversal.

După cum evoluează lucrurile în gama BMW, noul X1 F48 își va face debutul în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului viitor.

Foto: Autobild

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account