Gerovital
Gerovital
Gerovital

Primele poze spion cu BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW M8 Gran Coupé Concept a prefigurat în această primăvară cea de a treia derivare a noii generații Seria 8. Acum putem vede prin intermediul pozelor spion că modelul de serie va respecta designul extrovertit al conceptului.

Domagoj Dukec, vicepreşedinte de design BMW M şi BMW i, a descris foarte clar intenția esteticii acestui model: „BMW M8 Gran Coupé Concept este conceput pentru a stârni lucrurile, pentru a polariza – ar trebui să vă mişte emoțional. Cu acest automobil dorim să ajungem la oameni care caută ceva special şi care doresc să iasă în evidenţă.”
Modelul de serie pare că va face exact asta. Se va face remarcat prin design și va polariza un pic părerile pentru că felul în care plonjează spre spate plafonul și luneta face aluzie la Audi A7, Porsche Panamera și nou venitul coupe cu patru uși Mercedes-AMG GT. Din propria experiență putem spune că Seria 6 Gran Coupe nu excela prin spațiul oferit pasagerilor din spate. Poate că noul profil va aduce un plus de spațiu pentru BMW Seria 8 Gran Coupe. Cert este că arată bine, deoarece liniile și proporțiile sunt elegante și sportive, deopotrivă. Putem observa asta în pozele spion pe care le-a publicat și site-ul bimmertoday.de, dând drept sursă CarPix.

Ar mai fi de adăugat că, la prima vedere, aceste prototipuri surprinse în testele publice nu par să aibă hayon, precum Seria 4 Gran Coupe. În schimb, va avea un portbagaj clasic.
Stadiul avansat de dezvoltare al prototipurilor camuflate ne indică faptul că debutul comercial al lui BMW Seria 8 Gran Coupe va avea loc cel târziu în prima parte a anului viitor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account