Zvonuri: BMW planuieste un nou model X: X-Style

Randare BMW X4

Circula zvonuri conform carora un nou model X se va alatura familiei de modele crossover, in urma succesului modelului controversat BMW X6 (83.000 unitati vandute din 2008). Potrivit sursei neobosite Scott, constructorul din Munchen are in plan o varianta mai mica a modelului X6 Sports Activity Coupe.

Desi circula de cativa ani zvonuri legate de un nou model denumit BMW X4 despre acest nou model se spune ca va fi construit pe baza platformei X3 F25. Cunoscuta sub nume de cod intern X-Style, masina se pare ca se bazeaza mult pe viitorul X3, dar isi va pastra linia de coupe a plafonului si infatisarea musculoasa pe care am vazut-o la X6.

Citand aceeasi sursa, noua propunere de design e destul de diferita decat cea anterioara; ideea este cresterea flexibilitatii prin oferirea unui model hatch al carui portbagaj sa se deschida in doua moduri, ca in cazul lui BMW Seria 5 GT. X-Style va avea partea din spate a unui sedan normal dar va pastra linia de coupe a plafonului.

Dat fiind ca toate modelele X vin si cu o eticheta la pachet privind tipul vehiculului, despre X-Style se spune ca va fi un Sports Activity Sedan.

Masina nu a primit inca unda verde pentru productie, dar ne-am putea astepta sa vedem in viitor un concept de design X-Style.

Modelul X-Style ar fi un proiect foarte eficient din punct de vedere al costului, datorita faptului ca platforma, trenul de rulare si motorizarile ar fi preluate de la X3.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account