BMW preconizeaza pentru viitor mijloace de transport „la purtator”

BMW a discutat cu un grup de studenti la design din Barcelona si le-a cerut sa imagineze cateva concepte pentru mijloace alternative de transport, „la purtator”, in cadrul unui proiect denumit ‘Suits That Transport’, tradus ad-literam prin ‘haine care transporta’.

Studentii de la Institutul european de design din Barcelona au venit cu cateva idei interesante pentru viitorul transport urban.

Un prim concept, „Comme des Voitures”, e un fel de costum futurist pe role; cizmele au o serie de rulmenti in talpi, pe cand ecranul de protectie pentru fata este un afisaj semi-transparent ce furnizeaza instructiuni in timp real, informatii despre trafic si o serie de alte informatii care par ca distrag atentia si ar putea cauza accidente.

Apoi, conceptul City-Skiing prezinta schiuri combinate cu un costum care aduce mai degraba aminte de un astronaut dupa ce a aterizat pe Luna.

Un alt concept ultra-futurist este Flymag, o haina in forma de pelerina cu un scuter propulsat de om.

Pentru a impinge si mai mult limitele, echipa de designeri a prezentat si echipamentul denumit B-Motion, o combinatie ciudata de hoverboard si rucsac.

Concepte interesante, si totusi ciudate, care vor ramane cel mai probabil doar la stadiul de concept.

[Sursa: Dvice via Autoblog ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account