BMW X4 – o noua randare

BMW X4 trece de la statutul de zvon la un vehicul despre care sursele noastre afirma ca este in proces de dezvoltare, si ca vom vedea prezentat chiar si un concept al acestui mic Sports Activity Coupe, in 2012.

X4 va fi construit in intregime la uzina de la Spartanburg din Carolina de Sud si va prelua majoritatea componentelor de exterior si interior de la BMW X3.

BMW X4 e un vehicul de dimensiuni mai mici, mai agil, cu patru locuri, si care va beneficia de un stil propriu si o imagine mai sportiva, si care va permite BMW sa-l pozitioneze mai sus decat SUV-ul care ii sta la baza. Noi il consideram o alternativa de mai mici dimensiuni la modelul Sports Activity Coupe, X6.

Anticipam ca X4 va fi oferit in variante de motorizari cu 4 si 6 cilindri, si ca va avea probabil pe viitor si o varianta hibrida, similara lui X6 activeHybrid sau viitorului X3 hibrid. Probabil ca masina va fi oferita doar cu sistem de tractiune integrala.

Din punct de vedere al designului, X4 va fi asemanator cu X3, desi partea spate si cea fata vor avea design diferit. Vehiculul SAC beneficiaza de cea mai noua filosofie de design BMW in care arcele rotilor sunt mai reliefate si ies mai bine in evidenta.

Versiunea de productie a lui X4 urmeaza a fi lansata pe piata in 2014. Deocamdata haideti sa admiram cea mai recenta randare.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account