Zvonuri: BMW pregateste un M3 Break?

Zvonuri: BMW pregateste un M3 Break?

Cel mai nou zvon care circula online vine de la Bimmerfile si este legat de posibilitatea ca in viitor sa vedem un BMW M3 break, bazat pe versiunea actuala M3 E9x.

Potrivit surselor redactorilor site-ului, BMW cocheteaza cu ideea de a construi un M3 break inainte ca generatia actuala M3 sa fie scoasa din productie. Desi proiectul poate fi realizat cu certitudine si cu cateva eforturi minime, suntem de parere ca sansele de a vedea un M3 break sunt aproape nule.

Mai intai datorita faptului ca BMW are la dispozitie un timp foarte limitat pentru a construi, si cel mai important, pentru a testa masina. Desigur ca acest lucru poate fi realizat de un tuner, dar realizarea unei masini care sa fie lansata in productia de serie va necesita testare intensa, atat din punct de vedere functional cat si tehnic.

Apoi, vanzarile de M3 sedan au fost mai scazute decat se astepta, iar BMW deja se gandeste sa renunte la versiunea sedan in urmatoarea generatie de masini M3. O versiune break nu prea ar avea sens la acest moment, in ciuda faptului ca are potential sa devina un model important in Europa. Piata americana ramane totusi cea mai importanta piata pentru masinile M.

O declaratie facuta de sursa BMW Scott27 indica faptul ca in 2008 BMW a construit intr-adevar un prototip M3 break pentru a-l evalua fata de versiunea sedan. Asa cum era de asteptat, piata americana a cerut modelul E90 sedan.

Asadar deocamdata suntem circumspecti legat de acest zvon, dar nu ne-ar deranja sa devina realitate.

[Sursa foto: Worldcarfans ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account