Randare: Noul BMW Seria 4 Coupe

Pe coperta revistei Auto Motor und Sport a aparut o noua randare a viitorului BMW Seria 4 Coupe.

Noul BMW Seria 4 Coupe va aparea pe piata anul viitor. Este prima oara cand BMW imparte familia de modele Seria 3 in doua categorii diferite. Noul BMW Seria 4 Coupe va permite companiei sa pozitioneze modelele putin mai sus ca pret, pentru a concura direct cu Audi A5 si modelul SLS mai mic produs de Mercedes-Benz.

Videoclipurile spion recente au dezvaluit un design dinamic cu elemente preluate de la noul BMW Seria 3 F30. Coupe-ul elegant va deveni o alternativa viabila la BMW Seria 6 Coupe, cu liniile sale laterale elegante care nu-i vor accentua doar sportivitatea ci si infatisarea mai luxoasa, premium.

Si BMW Seria 4 va fi oferita in trei linii de echipare: Sport, Modern si Luxury, si fiecare se va individualiza prin gama de optionale oferite.

Din punct de vedere al motorizarilor, modelele BMW Seria 4 vor fi echipate cu motoare turbo cu 4 si 6 cilindri. Cea mai inalta oferta din gama va fi 435i. Pentru a trage categorii mai diversificate de clienti, noul BMW Seria 4 Coupe va fi echipat cu suspensie adaptiva, care va permite reglarea setarilor prin apasarea unui simplu buton.

BMW Seria 4 Coupe va fi dezvaluit spre sfarsitul acestui an si va fi lansat oficial in primavara anului 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account