Zvonuri: BMW Seria 4 Coupe va fi prezentat la Salonul auto de la Detroit 2013

Salonul auto de la Detroit de anul viitor se contureaza de pe acum ca fiind un eveniment foarte interesant. BMW intentioneaza sa aduca la NAIAS 2013 o serie de produse noi si imbunatatite. Dupa zvonul legat de noul BMW X4 care va debuta la Detroit, iata acum unul nou, legat de BMW Seria 4 Coupe.

Potrivit celor de la Car and Driver, BMW ar putea lansa la Detroit si nou BMW Seria 4 Coupe. Construit cu nume de cod F32, coupe-ul elegant va deveni o alternativa viabila la BMW Seria 6 Coupe, cu linii laterale care ii vor sublinia aspectul sportiv, luxos si premium. BMW Seria 4 Coupe si Cabrio se vor diferentia si mai mult de modelele din gama Seria 3.

BMW Seria 4 Coupe pastreaza stalpul B iar versiunea decapotabila pastreaza plafonul retractabil de tip hardtop, ca si generatia actuala. BMW Seria 4 Coupe va fi oferit in trei linii de echipare: Sport, Modern si Luxury. Fiecare va diferi de celalalt printr-o serie de optionale si echipari.

Ca si BMW Seria 3 sedan si break, si familia de modele Seria 4 va fi propulsata de motoare cu patru cilindri, atat pe benzina cat si diesel. Clientii care isi doresc mai multa putere vor avea la dispozitie motorizarile turbo de 3.0 litri.

Modelul varf-de-gama va purta denumirea 435i si va fi disponibil in toate cele trei versiuni. Pe viitor ar putea apare si un model modificat in colaborare cu BMW M, si anume M435i.

BMW M4 propulsat de motorul cu sase cilindri va fi dezvaluit un an mai tarziu.

Vom reveni in curand cu mai multe stiri legate de noutatile pregatite pentru Detroit.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account