Zvonuri: BMW X4 va fi lansat in 2012?

bmw x4

Iata un zvon destul de surprinzator, care vine de la InsideLine: se pare ca BMW lucreaza intens la un nou model din familia X, BMW X4. Prezentat ca o versiune mai mica a lui X6, BMW X4 ar putea fi pozitionat alaturi de X3, dar cu o diferentiera clara, ca in cazul modelelor X5 si X6.

Surse BMW au declarat celor de la InsideLine ca X4 va beneficia de majoritatea echipamentelor si componentelor de interior ale lui X3. Zvonurile legate de un posibil model X4 au aparut in 2008, si se refereau la faptul ca BMW lua in calcul un X4 SAS, prescurtarea de la Sports Activity Sedan. Si atunci ca si in cazul zvonurilor mai recente, BMW X4 urma sa aibe la baza modelul X3, si urma sa fie construit exclusiv la uzina din Spartanburg, in Carolina de Sud, SUA.

La acel moment, sursele indicau ca BMW X4 SAS ar fi un sedan off-road cu patru usi, pozitionat cumva in piata modelelor crossover., si ca X4 ar urma sa fie lansat atat in versiuni cu tractiune integrala cat si cu propulsie spate.

In aprilie anul acesta, o alta sursa a declarat celor de la Autocar legat de X4 ca „Nu am luat inca o decizie ferma, si totusi succesul lui X6 indica faptul ca exista o cerere continua pentru off-roaderele sportive”.

Apare urmatoarea intrebare: exista totusi nevoia de un model X4, atat in gama actuala cat si in conditiile actuale ale pietei?

Ar putea fi modelul X4 un vehicul sportiv orientat mai mult spre performanta si mai putin pe utilitate, oferit la un pret mai mic decat al lui X6?

[Sursa: InsideLine]

Si o randare mai veche a lui BMW X4

bmw x4

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account