BMW vrea sa lanseze o masina sport bazata pe vehiculul electric Megacity

BMW-Vision-EfficientDynamics-Concept-671

Schita BMW Vision EfficientDynamics

Un raport publicat recent de Autocar, si care il citeaza pe Ian Robertson, Directorul de vanzari si marketing al BMW, are in vedere posibilele versiuni ale vehiculului electric Megacity, planificat sa fie lansat in 2013.

In discutia cu cei de la Autocar, Robertson a declarat ca vehiculul Megacity nu se va reduce la un singur format, si ca masina sport BMW Vision EfficientDynamics Concept, prezentata anul trecut la Salonul auto de la Frankfurt, ar putea inspira productia unei masini sport electrice, chiar daca versiunea de serie ar arata diferit.

Gama de vehicule Megacity va va contine primele masini electrice de serie produse de BMW si dupa cum a fost confirmat deja, va purta cu siguranta emblema BMW.

„Ne aflam in etapa finala a alegerii unui nume” a declarat Robertson, „dar ne dorim ca acesta sa devina un sub-brand puternic, asa cum este cazul cu M”.

Mai mult, BMW are asteptari mari legate de noua familie de masini electrice, si tinand cont de obiectivele ce au in vedere reducerea masiva a greutatii, construirea unei masini sport este cu siguranta un obiectiv realizabil. Vehiculul Megacity va fi construit in principal in fibra de carbon care cantareste cu 30% mai putin decat echivalentul unei masini construite din aluminiu.

Robertson a confirmat si faptul ca vehiculul Megacity va avea nivele de echipare diverse, precum si extra optionale ce vor putea fi adaugate de dealeri si chiar de cumparatori.

Primul concept Megacity va fi prezentat in decursul anului 2011.

[Sursa: Autocar ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account