Mr Bean și-a vândut motorul de BMW înconjurat de o caroserie McLaren F1

Atunci când faci oamenii să râdă în hohote s-ar putea să-i poți face să-ți dea și niște bani în plus pentru ceva ce-i al tău.

 

Rowan Atkinson, alias Mr Bean atunci când o face pe fraierul, și-a vândut McLaren-ul F1 pentru suma de 8.000.000 de lire sterline. Asta în ciuda faptului că a lovit mașina de două ori până acum. Noi credem că mașina nu și-a pierdut din preț în primul rând pentru că este un McLaren F1, apoi pentru că-i aparține lui. Chiar și lovită de două ori mașina asta este greu de găsit pentru că nimeni nu o vinde.

Actorul britanic a avut două incidente cu ea. Odată a lovit cu spatele un Rover Metro în 2009 și altă dată când a scăpat-o într-un șanț plin cu daune în valoare de aproape un milion de lire. Nu-i deloc o afacere rea având în vedere că el a plătit pentru ea 640.000 de lire în 1997, nu?

Mașina-i bună însă. Are doar 65.983 de kilometri, un motor V12 de 636 CP construit de BMW M, o caroserie din fibră de carbon, un raport putere greutate de 550 CP/tonă și un interior în care poți să-ți plimbi și soția și amanta în același timp. Ce credeți, a meritat banii? S-au făcut doar 106 exemplare pân la urmă și în ăsta s-a plimbat cel mai cunoscut actor de comedie britanic de la Peter Sellers încoace. Să-l acuzăm de samsăreală sau să-l felicităm pentru că a nu a renunțat la mașină abia după ce și-a dat seama că nu știe să-l conducă și că asta l-ar putea costa niște bani? Lăsând gluma la o parte, Rowan Atkinson e un mare colecționar de mașini un pasionat de BMW-uri și Rolls Royce-uri, plus că are și niște experiență la curse. Dar nu trebuie neapărat să fii un bun parcagiu cu spatele pentru a fi și un bun șofer de curse. De fapt, majoritatea piloților de curse nu dau niciodată cu spatele.

Promo BBR_Nr. 1

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account