Zvonuri: Viitoarea generatie Mini Cooper va primi interior asemanator modelelor BMW

MINI va lansa in 2014 viitoarea generatie de modele MINI Cooper. Cea de-a doua generatie MINI Cooper va fi prima care va utiliza noua platforma cu tractiune fata, dezvoltata de BMW.

Se spune ca noul hatchback va pastra stilul retro caracteristic MINI, iar cea mai mare surpriza va veni din interior. Pozele spion recente dezvaluie un design interior foarte asemanator celui de pe modelele BMW. Intr-un fel, elementele de design se aseamana cu cele de pe BMW Seria 1, cu aceeasi dispunere a ceasurilor, butoanelor si a plansei de bord, tipica pentru BMW.

Va face MINI o asemenea schimbare radicala? Este greu de spus pentru moment, dar mai exista si posibilitatea ca pozele spion sa reprezinte de fapt un BMW Seria 1 GT cu elemente de caroserie MINI care sa ascunda faptul ca BMW testeaza platforma cu tractiune fata.

BMW Seria 1 Gran Turismo, cunoscut intern sub numele de Compact Activity Tourer, va fi unul din primele modele cu tractiune fata din gama BMW. Din punct de vedere al designului, BMW 1 GT va urmari modelele BMW Seria 5 GT dar si viitorul BMW Seria 3 GT.

BMW 1 GT va fi cu 5 cm mai lung decat modelele in trei si cinci usi, dar va avea partea frontala complet diferita. Pentru a reflecta desinul modelelor Gran Turismo, 1 GT va beneficia de o pozitie destul de inalta la volan, asa cum intalnim si la Seria 5 Gran Turismo.

La inceputul acestei saptamani, Dr. Kay Segler, seful MINI, a declarat intr-un interviu pentru Automotive News, ca MINI va lansa trei noi modele pana la sfarsitul acestui deceniu. Dr. Segler nu a oferit detalii specifice despre cele trei modele, dar probabil ca ele vor utiliza viitoarea platforma cu tractiune fata, care va utilizata si pentru familia de modele BMW.

[Sursa: InsideLine ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account