[VIDEO] BMW X3 vs Alfa Romeo Stelvio: prejudecăți și principii

BMW X3 vs Alfa Romeo Stelvio

BMW X3 vs Alfa Romeo Stelvio este un test comparativ puțin mai altfel. Am pus față-n față două mașini cu principii diferite și filozofii diferite. Însă ambele țintesc către același public. Adică unul interesat de SUV-uri compacte, din segmentul premium.

Când de gândești la o mașină din acest segment, e ușor să treci cu vederea peste propunerea italienilor. În primul rând, pentru că prezența ei în media e una redusă. Cel puțin pe la noi. Așa că în acest comparativ BMW X3 vs Alfa Romeo Stelvio am luat o motorizare ideală pentru X3, adică un trei litri diesel, și ceva mult mai nișat pentru Stelvio. Adică o motorizare de doi litri, pe benzină. Deci nu vorbim doar despre cele două modele, ci și despre două motorizări complet diferite. Și da, punem accentul pe sportivitate, pentru că Alfa Romeo asta promite. În plus, chiar dacă materialul e lung, ai răbdare până spre final, căci acolo apare surpriza. Și, în același timp concluzia. Prin urmare, ai testul complet mai jos. Și, dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să o faci.

Și ar mai fi ceva. Cu siguranță o să apară și cei care o să critice acest comparativ BMW X3 vs Alfa Romeo Stelvio. Din diverse motive. Că nu poți compara un diesel cu o benzină. Că suntem subiectivi sau că nu suntem obiectivi. Dar eu cred că argumentele stau în picioare. Vorbim despre modele care se luptă în același segment și care, cel puțin pe hârtie, oferă performanțe dinamice similare. În fine, ca de obicei, orice feedback e bine-venit, fie că e pozitiv sau negativ. Așa că orice like sau dislike contează, iar un comentariu cu părerea TA despre materialul nostru e super-importantă. Pentru că, în general, ținem cont de ele.

Mai jos ai un test destul de controversat. Și nu știu dacă e vina testului sau a mașinii:

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account