BMW M4 Vorsteiner GTRS4 – Lățimea contează

BMW M4 Vorsteiner GTRS4 nu face nimic altceva în afara faptului de a arată mai decât orice BMW M4 pe care l-am văzut în ultima vreme.

O pereche de șosete îndesate în boxeri nu a omorât pe nimeni niciodată, dar decât să atragi atenția cu o umflătură ciudată în pantaloni, mai bine o faci cu o umflătură pentru BMW-ul tău M4 Coupe. BMW M4 Vorsteiner GTRS4 este de fapt mașina aniversară pe care tunerii au ales-o pentru a sărbători cei 10 ani de existență. Prezentarea lui BMW M4 Vorsteiner GTRS4 a avut loc în cadrul salonului de la SEMA.

BMW M4 Vorsteiner GTRS4

Prin comparație cu un BMW M4 normal, BMW M4 Vorsteiner GTRS4 este mai lat cu 10 centimetri pe puntea față și cu 18 centimetri pe puntea spate. Tot acolo, adică în spate, sunt îndesate niște jante forjate pe 20 inch încălțate cu anvelope Pirelli P-Zero cu dimensiuni care-ș fac pe zeul pneurilor să plângă de fericire: 345/25/20.

BMW M4 Vorsteiner GTRS4

Pe lângă evidenta dilatare a caroseriei, pachetul mai conține difuzoare de aer față și spate, construite din fibră de carbon, praguri laterale menite să facă înlesnească tranziția între cele două punți, fante de aer mari, spre foarte mari, dar și o evacuare dublă dedicată. Toate aceste elemente sunt integrate foarte bine în designul de fabrică al noului BMW M4.

BMW M4 Vorsteiner GTRS4Sub capotă se află același șase în linie de 3,0 litri și 420 CP, dar având în vedere aderența și stabilitatea în plus pe care o oferă modificările aerodinamice, plus ușurința prin care se obțin niște căluți în plus dintr-un motor supraalimentat, nu ar strica să umbli și pe acolo, ca să nu arăți ca un culturist plin de mușchi ce se chinuie să împingă la piept cât slăbănogul de lângă el.

BMW M4 Vorsteiner GTRS4Oricum, dacă îți vei lua vreodată un BMW M4 Coupe și nu te mulțumește designul de fabrică al mașnii, acum ai soluția perfectă la îndemână. BMW M4 Vorsteiner GTRS4, chiar dacă este doar unul dintre modele BMW M4 Coupe tunate, este, din punctul meu de vedere, cel mai arătos. Iar jantele ăstea fac toți banii. Ce-i drept, eu aș renunța la sticker-ul de pe parbriz. Nu de alta, dar parcă prea seamănă cu o chestie configurată în jocurile video.

BMW M4 Vorsteiner GTRS4

Și dacă tot a venit vorba despre video, clipul de mai jos prezintă „dezvelirea” oficială a lui BMW M4 Vorsteiner GTRS4, cu tot cu  widekit-ul de culturist dus spre extreme. Tot mai jos găsești și galerie foto completă și, crede-mă pe cuvânt, merită să-ți lipezești puțin privirea cu un BMW M4 Vorsteiner GTRS4 dus în deșert pentru o ședință foto ca la carte.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account