Video: BMW i8 Spyder si Seria 3 Li la Salonul auto de la Beijing 2012

BMW a adus la Salonul auto de la Beijing 2012 noul i8 Spyder Concept, noul Seria 3 Li, BMW Seria 6 Gran Coupe si M6 Coupe. BMW eDrive cuprinde componentele transmisiei electrice: motorul electric dezvoltat intern de BMW, acumulatorul litiu-ion şi sistemul inteligent de gestiune a transmisiei.

Această denumire marchează experienţa unică a mobilităţii electrice de la BMW – plăcere de condus unică şi emisii deosebit de mici. Acest lucru este posibil pentru că întregul cuplu al motorului electric este disponibil chiar din momentul pornirii de pe loc, iar acceleraţia se dezvoltă continuu la automobilele electrice până când este atinsă viteza maximă.

Conceptul i8 Spyder este o decapotabila cu doua locuri, cu design atractiv, principalul element constituindu-l usile de tip aripa de fluture, fara geamuri.

Cantarind doar 1630 kg, BMW i8 Spyder accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5 secunde si atine o viteza maxima de 250 km/h. Consumul mediu este de 3 l/100 km.

Un alt debut la salonul auto din China a fost noul BMW Seria 3 cu ampatament marit. Noul BMW Seria 3 Li este destinat exclusiv pietei chineze si va fi disponibil pana la sfarsitul acestui an, urmand sa concureze cu modelul similar oferit de Audi.

BMW Seria 3Li F30 va fi produs in China, iar platforma extinsa va fi aceeasi de pe viitorul BMW Seria 3 Gran Turismo.

Clientii chinezi pot alege dintre motorizarile BMW 335Li, BMW 328Li, sau BMW 320Li, fiecare din ele fiind propulsate de motoare puternice si eficiente, dotate cu tehnologie BMW TwinPower Turbo.

Iata un videoclip cu cele doua modele la standul BMW de la Beijing.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account