Video: Chris Bangle a primit premiul Lifetime Design Achievement de la Eyes On Design

Video: Chris Bangle a primit premiul Lifetime Design Achievement de la Eyes On Design

Chris Bangle, fostul sef de design BMW, a primit premiul Lifetime Design Achievement de la EyesOn Design.

Retragerea sa in martie 2009 a marcat sfarsitul unui deceniu si jumatate in slujba BMW, realizand designuri de automobile. Nascut in SUA, in varsta de 52 ani, Chris Bangle a fost Director BMW Group Design Development din octombrie 1992.

Talentul sau si pasiunea pentru design sunt de necontestat, iar Chris Bangle poate fi considerat unul dintre cei mai controversati designeri din lumea auto, nu doar datorita viziuniii si talentului sau, ci si prin faptul ca a proiectat o serie de modele controversate. Printre ele se numara Seria 7 E65 cu faimosul „Bangle butt”, dar care a lansat si conceptul de „flame surfacing”. Elementele de design inovatoare realizate de Bangle sunt utilizate in prezent de o serie de constructori auto.

De-a lungul anilor sub conducerea lui Chris Bangle au fost realizate o serie de modele: BMW Seria 3, 5 si 7, BMW Z3, BMW Z4, BMW X5, BMW Z8, BMW X3, noul BMW Seria 6, BMW X6 si BMW Seria 1.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account