BMW 650i și Vossen la Bimmerfest

Vossen sunt astăzi unii dintre cei mai populari constructori de jante. Nu doar pentru că jantele lor sunt mișto sau cool, dar și pentru că-și dai interesul de a-și prezenta și promova munca așa cum o cere generația internet. Au întotdeauna poze foarte bune și mai fac și câte un video din când în când.

BMW-650i-With-A-Prior-Design-Widebody-With-Vossen-Wheels-14

De data asta au ales să ne spună povestea roadtrip-ului către Bimmerfestul de anul acesta din SUA. Mașina care i-a dus până acolo a fost un BMW Seria 650i de culoare Yas Marina Blue echipat cu un body kit Prior Design și cu niște jante Vossen VPS – 306. Călătoria a fost făcută în doi inși, unul ocupat cu volanul, celălat cu aparatul foto/cameră video și se pare că a fost una fructuoasă.

BMW-650i-With-A-Prior-Design-Widebody-With-Vossen-Wheels-1-750x500

Vossen au o experiență de peste 30 de ani și o rețea de distribuție în peste 36 de țări. Când vine vorba de jante, oamenii ăștia se ocupă cu designul, ingineria, producția și cam tot ce ține de promovare și vânzare. Sunt adevărați trendsetteri în segment, iar noi ne bucurăm că împărtășesc de fiecare dată proiectele lor așa cum îi place navigatorului de internet modern – cu poze și video. Check it out.

Sursa – Vossen

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account