BMW M4 vs Mercedes C63 vs Alfa Romeo Giulia QV – Test de fiabilitate pe circuit

Încep să apară tot mai multe comprative între cele trei sedanuri sportive și asta e foarte bine. E bine atât pentru noi, cei care admirăm de pe margine acest duel, dar și pentru cei care-și permit una dintre cele mașini și sunt încă în cumpănă.

Evident, cea mai nouă mașină din acest comparativ – Alfa Romeo Giulia QV are și cei mai înfocați susținători. E normal să ții cu nou venitul, mai ales când tânărul challenger revine la formula cu propulsia spate.

BMW M4 e hulit și adorat în același timp. E mașina care a dezămăgit puțin la început, dar care începe să-și descopere greșelile și să le remedieze prin ediții speciale și pachete speciale. Altfel spus, dacă vrei un BMW M4 cu update, trebuie să dai niște bănuți în plus.

Mercedes-Benz C63 AMG are un loc rezervat în această clasă. AMG mizează pe forță brută, aproape americană, pentru a-i aduce niște zâmbete facile celui de volan, fără să emită neapărat pretenții la recorduri pe circuit.

Trei jurnaliști britanici s-au urcat la volanul celor trei și au folosit mașinile într-un regim, spunem noi, obișnuit pentru o astfel de mașină. Nu sunt dezvoltate strict pentru de circuit, dar sunt mașini care merită încercate și la adevărata lor capacitate. Asta dacă nu cumva limitele lor se termină mult mai devreme. Urmăriți clipul până la capăt pentru  a afla deznodământul trist, dar adevărat, al acestui comparativ.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account