Video: Cum sa furi bijuterii in 10 pasi – Reclama la BMW Vision ConnectedDrive

Nu, sa nu credeti ca va aratam cum sa furati o masina – este vorba doar de titlul celei mai noi reclame BMW ce are in centrul atentiei noul concept BMW Vision ConnectedDrive.

Constructorul bavarez descrie cele mai importante caracteristici si trasaturi ale conceptului cu ajutorul unui scenariu interesant, si cu personaje deosebite.

BMW Vision ConnectedDrive a fost prezentat anul acesta la Salonul auto de la Geneva si potrivit celor de la BMW, designul sau a fost realizat intentionat mai discret, pentru a atrage atentia asupra tehnologiei si mai putin asupra liniilor de design futuriste.

Noul concept are rolul de a prezenta tehnologiile viitoare si avansul tehnologic in domeniul mobilitatii. Atat designul cat si tehnologia acestui roadster spectaculos au scopul de a face masina o parte integranta dintr-o serie de retele de comunicare, inclusiv internet.

ConnectedDrive se refera la sistemele care fac legatura între conducatorul auto, masina si mediu.

Mai intai avem sistemul avansat Head-Up Display, ce utilizeaza tehnologia pentru a proiecta in mod 3D informatiile esentiale. Apoi urmeaza sistemul de infotainment BMW Vision ConnectedDrive, care se bazeaza in principal pe locatie. Sunt afisate doar informatiile din imprejurimi, pe o anumita raza predefinita. Filtrul permite selectarea informatiei disponibile dupa continut si afisarea ei in mod specific, fiind posibila si o selectie personalizata. Aceste setari pot fi definite in casa si transferate apoi pe sistemul masinii. Filtrele functioneaza semantic, aranjand informatia nu doar dupa cuvinte cheie, ci si dupa semnificatia asociata cuvantului respectiv.

Serviciile location-based permit ca informatia disponibila sa fie utilizata pentru a crea un tur digital al orasului, pentru a rezerva un bilet, lucru care duce automat la adaugarea evenimentului respectiv in calendar, sau chiar pentru a gasi un magazin de bijuterii.

Haideti sa urmarim reclama.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account