Video: Drifturi cu BMW Seria 7. Nu incercati asa ceva acasa!!

Fara indoiala drifturile sunt cool, dar privind videoclipul de mai jos nu poti sa nu te intrebi daca manevrele sunt cu adevarat sigure si daca soferul chiar are abilitatile necesare sa reuseasca figurile. Colegii de la BMWBlog.com au avut parte de drifturi la Scoala de performanta BMW M, dar totul s-a intamplat sub indrumarea instructorilor scolii M si cu masini M, incepand cu M3 si terminand cu puternicul M6.

Dar oare drifturile cu un Seria 7 nou pot fi considerate cool? Noi nu prea credem; chiar daca puterea masinii poate da impresia ca septarul este o masina buna pentru drifturi, adevarul e ca autovehiculul e departe de asta, fiind o limuzina eleganta de lux, destinata cu totul altor scopuri.

Asa ca nu putem scuza un astfel de sofat periculos, mai ales tinand cont de evenimentul neorganizat unde a avut loc, cu atatea masini si atata lume in jur. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar NU incercati asa ceva acasa!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G01oUzc2n9Q[/youtube]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account