[VIDEO] BMW X5 xDrive45e: despre interior, tehnologie și nivel de siguranță

BMW X5 xDrive45e

Despre noul BMW X5 xDrive45e am vorbit și în alte două clipuri anterioare. În clipul de astăzi ne vom concentra pe interior, pe tehnologia regăsită la bordul mașinii, dar și pe nivelul de siguranță oferită de noul plug-in hybrid al mărcii. 

Așa cum te-ai aștepta, diferențele dintre versiunea plug-in hybrid și una convențională sunt minore, iar indiciile stau în modurile de condus suplimentare, Hybird și Electric. Dar, așa cum ne-am obișnuit deja, interiorul este impecabil, iar tehnologia inclusă la bord este atât de amplă și de intuitivă, încât nu duci lipsă de nimic. Cel mai simplu e să urmărești clipul de mai jos și, totodată, ultimul din mini-seria dedicată lui BMW X5 xDrive45e.

Gama de modele plug-in hybrid oferită de BMW e una destul de amplă și variază de la Seria 2 Active Tourer, până la BMW X5, acoperind mai toate segmentele de piață. Așa că e imposibil să nu găsești un model care să fie pe placul tău. Partea și mai bună e că pentru oricare dintre aceste modele beneficiezi de ecotichetul de 20.000 de lei. Detaliile complete sunt disponibile aici: .

Având un motor pe benzină, de 3,0 litri, cu șase cilindri în linie, plus unul electric alimentat de o baterie de 24 kWh, X5 xDrive45e îți oferă o putere maximă combinată de 394 de cai-putere și un cuplu de 600 Nm. Transmisia automată cu opt trepte ajută cele aproape 2,5 tone ale mașinii să facă suta în 5,6 secunde. Și, în același timp, la o simplă apăsare de buton, treci în modul electric și conduci cu zero consum de carburnat și zero emisii poluante. Pentru până la 87 de kilometri. Iar timpul de încărcare, în cazul în care utilizezi o sursă clasică, cu o putere de 3,7 kW, la 230v, este de sub șapte ore. Despre plug-in hybrid-ul bavarez am vorbit și într-un clip anterior, pe care îl poți viziona mai jos:

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account