(VIDEO) BMW E21 recondiționat în doar 8 ore

Vrei să înveți cum poți să recondiționezi o mașină pe care ai uitat-o în garaj? Top Gear îți arată pașii cu ajutorul unui BMW E21.

BMW E21 este primul Seria3, cel care a adus sportivitatea în tradiționalul sedan de familie și familia tradițională în sedanul sport. În căutarea siguranței și a spațiilor de depozitare pentru al doilea rând de chei, am uitat că uneori simplitatea este cea mai frumoasă formă de expresie. Iar acest BMW E21, în versiunea destul de rară 323i Baur, merita să fie readus la viață și restaurat la gloria de odinioară. Ok, nu este chiar o restaurare, ci mai mult o recondiționare, dar uitați-vă la pozele de dinainte și la cele de după și o să credeți că mașina a stat într-un muzeu.

BMW E21 este mașină de muzeu?

Este, dar numai că nu a stat într-un muzeu, a stat într-un hambar, ca mai toate mașinile de astăzi care nu al treilea rând de scaune și Apple Car Play, iar asta și-a pus amprenta pe starea mașinii. Vopseaua nu se mai vedea de praf, acoperișul era îmbâcsit cu jegul de sub unghiile diavolilor, iar interiorul arăta ca sufrageria unor oameni fără adăpost.

E suficient un jet de apă?

Nu prea. Noroc cu echipa de curățenie a celor de Top Gear formată din doi băieți destoinici care au primit provocarea de a recondiționa acest BMW E21  în doar opt ore. Acum, având în vedere că orice minune se poate întâmpla la montaj, noi nu băgăm mâna în foc că au fost doar opt ore, dar apreciem dibăcia și grija celor doi indiferent de formatul emisiunii.

Odată cu apariția spălătoriilor self-wash, întreținerea și curățenia mașinii a devenit o formă de terapie care ne ajută să eliminăm stresul și murdăria din suflet, dar o mașină ca asta merită ceva mai mult decât un jet de apă și niște spumă, așa că mâna unor specialiști este mereu mai bună decât mâna unui spălător de covoare. Dar dacă vreți s-o faceți totuși cu mâna voastră, priviți aici procesul băieților, cu siguranță sunt niște pași de urmat.

 

Sursa – Top Gear

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account