(VIDEO) BMW M4 Competition vs Ford Shelby GT500

BMW M4 Competition este cel mai competent M4 de până acum, dar este suficient pentru a demola un Ford Mustang Shelby GT500 cu 260 CP mai puternic?

Am stabilit că liniuțele nu sunt cel mai bun examen pentru o mașină sport, dar că sunt foarte distractive de urmărit și că merită făcute măcar pentru distracția noastră. În cazul de față nu avem însă doar o liniuță pe sfertul de milă, ci o cursă în U. Adică o cursă care implică start de pe loc, frânare puternică și accelerație din mers. Așadar, un test mult mai complet.

Ford Mustang Shelby GT500 este un monstru

Dacă BMW M4, Audi RS5 și Mercedes C63 AMG ar visa urât, probabil că ar visa un Ford Mustang Shelby GT500. Are 760 CP dintr-un V8 american pregătit pentru orice invazie germană și nu se dă bătut nici când vine vorba de performanțe pe viraje. Dar este mai greu decât un BMW M4 Competition și e mai dificil pentru el să pună puterea aia monstruasă pe asfalt fără tracțiune integrală.

BMW M4 Competition are acum și tracțiune integrală

Da, într-o cursă în linie dreaptă, plecarea de pe loc contează foarte mult, iar noul BMW M4 reușește să pună toate puterea jos datorită sistemului de tracțiune integrală foarte deștept. Frustrarea unui start pierdut îl poate bântui pe cel de la volan, iar unii aproape că au nevoie de terapie pentru a scăpa de ea. Deși mulți au crezut că xDrive pe un M nu face decât să strice experiența condusului pur, el nu este obligatoriu, doar opțional. Totuși, un M4 echipat cu xDrive este o mașină mult mai temută acum decât era înainte. Asta pentru că pleacă din tun și scoate în evidență toată ingineria aia bavareză care era irosită pe asfalt sub forma unor urme de anvelope. Mai jos aveți clipul video cu rezultatul acestei curse.

Sursa – Edmunds Cars

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account