Mercedes C-Class Coupe va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt

Mercedes C-Class Coupe

Nici nu s-a terminat Salonul Auto de la Geneva, că toată lumea se îngrămădește cu alte noutăți. Prin presa britanică s-a auzit că Mercedes-Benz va prezenta noul C-Class Coupe în toamnă, cel mai probabil  la Salonul Auto de la Frankfurt, nu în decembrie cum se preconiza inițial. După ce ne-au prezentat versiunea Break a sedanului de clasă medie, Mercedes-Benz ne mai servește un Coupe. Aparent, dezvoltarea Coupe-urilor producătorului din Stuttgart este în floare.

În mod normal, gama va fi completată cu modelul Cabrio al Sedanului și cu versiunea de performanță C63 AMG, care, conform oficialilor Mercedes, va fi inovatoare. Ba mai mult, Gorden Wagener, șeful de design al Mercedes-Benz, ne anunță că noul Mercedes C-Class Coupe va avea linii mult mai atrăgătoare și mai sportive decât S-Class Coupe. Se poate?

Mercedes C-Class Coupe

Modelul a fost văzut anterior, în fazele de testare, dar în mare parte „deghizat”. Observăm totuși că noul Mercedes C-Class Coupe este complet nou, de la baza montanților A către partea din spate și parbrizul înclinat puțin mai mult decât pe varianta Sedan. Wagner a ținut să precizeze că va fi cel mai „cool” model din noul line-up de modele Mercedes. Din punct de vedere al design-ului, Coupe-ul va fi radical diferit de varianta Sedan, apropiindu-se de modelul S-Class Coupe. Va fi, practic, un mini S-Class Coupe. Motorizările vor fi similare cu cele ale actualei game Mercedes C-Class: un 2.0 diesel de 204 CP, un V6 3.0 litri, benzină, de 333 CP și vârful de gamă – versiunea diviziei AMG – un V8 4.0 litri, benzină, de 476 CP. Noul model va intra în competiție directă cu BMW Seria 4 și Audi A5 Coupe.

Sursa: Autocar

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account