BMW M4 vs. Subaru WRX STI – Nepotrivire de caracter

BMW M4 vs. Subaru WRX STI

Știți momentele alea când ne plictisim maxim și parcă am face ceva stupid sau fără sens, doar ca să scăpăm de plictiseală? Când ne spunem „Eh, o să fie bine…” chiar înainte de a face o prostie? Sigur le știți, le avem cu toții, mai devreme sau mai târziu. Nu vă faceți griji, însă, nu veți ajunge niciodată la nivelul de plictiseală al lui Nick Murray, care își testează mașina – un BMW M4, model 2015 – în cele mai inedite (a se citi stupide) moduri. Ultima oară l-am văzut într-un test de tractare pe zăpadă, cu o Toyota Tacoma. Probabil „testul” nu l-a convins pe deplin, rezultatul fiind în detrimentul lui BMW M4, așa că a mai pus de o tractare pe zăpadă, de data aceasta cu un Subaru WRX STI cu roți de vară. Reamintim faptul că BMW M4 are tracțiune spate, motor de 3.0 litri supraalimentat și 431 CP, iar Subaru WRX STI are tracțiune integrală permanentă, motor de 2.5 litri și 300 CP.

În esență, acesta se vrea a fi un test de aderență între o mașină cu tracțiune spate și cu anvelope de iarnă adecvate și una cu tracțiune integrală, cu anvelope de vară pe zăpadă. Oricum o dai, comparația între BMW M4 și Subaru WRX STI nu își are sensul. Dar, dacă tot ne plictisim și nu avem ce face, de ce nu? Și ca să nu fie complet inutil, acest „test” dovedește încă o dată cât sunt de importante anvelopele potrivite în condiții meteo nefavorabile. Măcar atât…

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account