Randare: BMW M7

Pregateste oare BMW un model BMW M7? Cele mai recente relatari par sa indice faptul ca un model M7 ar putea sa fie lansat in productie in urmatorii ani. De ani buni cea mai sportiva oferta in familia Seria 7 a fost ALPINA B7, un Seria 7 modificat, care din punct de vedere al performantelor se apropie de cum ar putea arata un M7 veritabil.

Constructorul bavarez nu a confirmat oficial modelul BMW M7, dar Presedintele BMW NA Ludwig Wilisch a declarat pentru TheDetroitBureau ca un model M7 ramane in discutii, ca un concurent viabil pentru Audi S8 si Mercedes-Benz S63 AMG.

“Pana acum constructorul bavarez a spus ca nu va produce o versiune M a navei sale amiral dar se pare ca lucrurile se schimba, mai ales ca omologul lui Willisch din China isi ofera si el sprijinul” scriu cei de la TheDetroitBureau.


In plus, am aflat de curand ca BMW a inregistrat oficial denumirea de „M7” la Oficiul de patente ca marca inregistrata BMW.

Pana la viitoarele zvonuri si noutati, haideti sa vedem cum ar putea arata un posibil BMW M7, in viziunea artistului grafic Roger Lighterness.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account