Primele poze cu conceptul BMW X7

Ieri BMW publica pe Twitter o poză cu SUV pozat de la înalțime, însoțită de mesajul “Pregătiți-vă pentru ceva mare!”. Azi misterul a fost îndepărtat de o serie de poze scăpate înainte de prezentarea oficială a conceptului BMW X7 care va urca pe scena salonului auto de la Frankfurt din această lună.

Ce putem spune? E gigantic, fiindcă va trebui să se adreseze în deosebi clientelei americane și să înfrunte modele precum Mercedes-Benz GLS și Cadillac Escalade. Design-ul exteriorului a trezit deja opinii mixte, în timp ce interiorul a avut o recepție pozitivă, combinând idei stilistice și un sistem infotainment prefigurate de conceptele care prefigurează modelele BMW Seria 8 și BMW Z4.
Înainte de apariția acestor poze zvonurile spuneau că acest concept al lui X7 ar putea avea o propulsie pe hidrogen. Însă în pozele scăpate azi pe internet și publicate și de bmwblog.com, se observă că mașina poartă inscipția eDrive și, asemeni modelelor BMW plug-in hybrid de serie, pe aripa stânga față se află ceea ce pare a fi priza de încărcare cu electricitate.
Adevărul îl vom putea afla mâine, 8 septembrie, când este anunțată prezentarea oficială.

Sursa foto: bmwblog.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account