Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW prezintă la Frankfurt un concept electric încadrat între i3 și i8

În cadrul unei conferințe de presă făcută înainte de salonului auto de la Frankfurt, care va începe săptămâna viitoare, conducerea BMW Group anunțat planuri de electrificare amplă a gamei de modele produse de toate mărcile grupului, inclusiv Rolls-Royce şi BMW M.

Harald Krüger, Preşedintele consiliului de administraţie BMW AG, a dezvăluit că până în 2025 grupul BMW va oferi 25 de modele electrificate, din care 12 cu propulsii 100% electrice. La fel cum a fost confirmat în prealabil toate modelele electrice BMW vor face parte din gama BMW i, marcă sub care va fi încadrat și versiunea electrică a noului X3, programată să debuteze în 2020. Iar în 2021 va fi lansată și varianta de serie a vârfului de gamă iNEXT. MINI va propune încă din 2019 un model pur electric, prefigurat la de MINI Electric Concept la salonul auto de la Frankfurt, care își deschide porțile pentru public în 14 septembrie 2017.

Dar BMW a mai pregătit o surpriză electrificată pentru expoziția de la Frankfurt. Este vorba despre un concept care oferă viziunea despre un model care s-ar poziţiona între BMW i3 şi BMW i8. Pentru moment BMW se rezumă la a ne spune că este un automobil electric cu 4 uşi şi reprezintă viziunea companiei pentru implementarea în producţia de serie într-un viitor apropiat. Vom afla detalii săptămâna viitoare, odată cu dezvăluirea sa. Până atunci nu putem să știm sigur dacă este vorba chiar despre mult zvonitul i5. Ce putem remarca din pozele care însoțesc anunțul noului concept este că va fi vorba de un format stil coupe cu 4 uși, ceea ce înseamnă că ar fi un potențial rival pentru Tesla Model 3 sau Model S.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account