De vorbă cu Adrian van Hooydonk, BMW Group Chief Designer

Adrian van Hooydonk este genul ăla de om de la BMW foarte prețios, care nu scoate capul la interviuri foarte ușor. A fost omul care l-a înlocuit pe Bangle ca șef al departamentului de design și care a mai stins din focul aprins de mașinile controversate ale americanului. Tot el este cel care s-a luptat pentru ca echipa de design să conteze tot mai mult în cadrul grupului BMW.

La Salonul Auto de la Frankfurt erau mulți jurnaliști care doreau un interviu cu nea Hooydonk și am stat și noi la coadă pentru asta, ne-am lăsat mirosiți de ciobănești germani și percheziționați de două nemțoaice înalte îmbrăcate în costume de piele negre. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit în cele din urmă să ajungem în buncărul unde se afla mai marele Hooydonk. Ajunși acolo am fost plăcut impresionați de pereții foarte albi, de statura foarte înaltă a designerului și de asistenta personală a acestuia. Apoi am dat drumul la întrebări. Mai exact, colegul nostru de la BMW Blog USA s-a ocupat de întrebări, iar noi de filmat. Am discutat despre conectivitate și mobilitate, despre cum vor influența acestea designul viitoarelor BMW-uri, dar și despre cele mai mari provocări prin care trece un om în postul lui. Dacă vreți să vedeți și auziți tot ce a spus Adrian (ne tutuim acum), dați un click pe interviul video de mai jos. E alb negru. Și color.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account