Acesta este BMW i8 Spyder!

BMW i8 Spyder își etalează pentru prima oară formele sculptate în metal cu care ne va seduce din 2018.

Versiunea decapotabilă a avangardistului BMW i8 se lasă așteptată încă din 2012, când a fost prefigurată pentru prima oară prin conceptul i8 Spyder. În 2016 am mai fost tachinați o dată cu încă un concept, denumit BMW i Vision Future Interaction, ia între timp au fost surprinse prototipuri în stadiul incipient de dezvoltare care erau testate inclusiv pe circuitul Nurburgring. CEO-ul BMW, Harald Krueger a confirmat că i8 Spyder va completa gama BMW i din 2018, iar acum avem primele poze cu prototipul de preserie care poartă caroseria în forma sa finală.
Imaginile publicate și de autoevolution.com sunt de calitate redusă, însă dezvăluie silueta sculptată a cabrioletului. Se observă că între cele două cocoașe din spatele scaunelor se află un geam care protejează pasagerii de turbulențele vântului. Însă nu se poate deduce cum va fi acoperișul mașinii. Rămâne de văzut dacă BMW va propune un hard top detașabil manual sau un fel de acoperiș retractabil electric. Vom afla cu certitudine în 2018, când este preconizată lansarea noului model odată cu facelift-ul coupe-ului i8.
Așadar, BMW i8 Spyder va beneficia de evoluția tehnologică care va împrospăta și deja consacratul i8. Se așteaptă ca sistemul de propulsie hibridă (motor pe benzină de 1,5 litri, plus motor electric) să dezvolte mai multă putere, iar bateria va oferi o autonomie sporită. De asemenea, se zvonește că suspensiile vor avea reglaje noi, pentru mai multă sportivitate. Și, probabil, vor fi preluate de la berlinele Seria 5 și Seria 7 măcar o parte dintre noile sistemele de infotainment și asistare a condusului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account