O istorie valoroasă a mărcii BMW: documentarul “Cursa Vieții Mele” disponibil acum pe Vimeo Video on Demand

Maestrul Marin Dumitrescu este o legendă vie a curselor cu motor desfășurate în România la începutul anilor ‘50. Filmul documentar, ce este de acum disponibil și online, urmărește parcursul palpitant și sinuos al unuia dintre sportivii talentați ce au scris istorie și au adus cinste propriei țări. Marin Dumitrescu și al său BMW 328 de curse reprezintă un duet sublim, care a impresionat prin forță și maiestuozitate.

Mai jos, puteți consulta comunicatul de presă oficial ocazionat de acest eveniment.

COMUNICAT OFICIAL DE PRESĂ

Documentarul românesc “Cursa Vieții Mele” este disponibil prin serviciul Vimeo Video on Demand la un preţ de 4.89 Euro pentru un streaming într-un interval de 48h şi 9.89 Euro pentru streaming nelimitat şi download. Primii 10 utilizatori vor beneficia de un discount promoțional de 50%. Acest lucru se va face automat după accesarea link-ului următor: https://vimeo.com/r/2qKi/UEZ0d1A1NH

Un documentar unic în România, „Cursa vieţii mele”, urmăreşte cariera uneia din cele mai legendare figuri ale motorsportului românesc, Marin Dumitrescu. După ce a debutat pe marele ecran în anul 2016, chiar la aniversarea de 97 de ani a lui Marin Dumitrescu, acum devine disponibil direct pe platforma on-line, la doar cateva click-uri distanta.

“Intr-o eră a tehnologiei era pasul normal ce trebuia făcut. Este necesar ca informația ăa fie cât mai aproape si ușor de accesat pentru utilizator. Vimeo reprezintă platforma ideala pentru mici producători, ca noi, să prezinte povești și oameni frumoși, mai ales că sunt și din tara noastra. Și, pentru ca povestea să depașească si granițele țării, a fost nevoie și de o subtitrare intr-o limbă de circulație internațională, precum engleza, disponibilă în același link.” declară producătorul Cătălin Oprea.

Această noutate vine o dată cu sărbătorirea în acest an a centenarului seniorului Marin Dumitrescu, veteran de război, Maestru Emerit al Sporturilor, purtător al Ordinului Național “Serviciul Credincios” în grad de “Cavaler”, cetățean de onoare al orașului Sinaia, multiplu campion național de raliuri, viteză in coastă și circuit, mentor si formator de echipe și nu în ultimul rând, bunic.

“Trebuie să ne bucuram in fiecare zi de prezența lui Nea’ Marin in viața noastră, pentru faptul că avem alături de noi un om care prin povestirile sale ne poate introduce în lumea motorsportului românesc de altădata. Suntem fericiți că putem impărtăși cu toți pasionații de motorsport, povestea unei vieti fascinante.” declară regizorul Eduard Baban.

“Puţine sunt momentele în care cuvântul <<legendă>> se potriveşte atât de bine. A fost un moment foarte emoţionant să asistăm la reîntâlnirea lui Marin Dumitrescu şi BMW 328 la Muzeul BMW, cu siguranţă unul din cele mai speciale din cariera mea. Este o mare bucurie să văd această poveste împărtăşită acum în documentar şi să ştiu că acum oricine o poate descoperi”, explică Alex Şeremet, Corporate Communication Manager, BMW Group România.

Pe 19 ianuarie 2019, Marin Dumitrescu a împlinit 100 de ani şi continuă să fie inspiraţie şi model pentru pasionaţii de motorsport.

Documentare BMW pe Vimeo
“Cursa vieţii mele” se alătură altor două documentare valorase BMW disponibile pe Vimeo Video on Demand.

Primul dintre acestea este “Adrenalin, The Touring Car Story”, disponibil şi cu subtitrări în limba română, care spune povestea participării BMW în campionatele de turisme şi urmăreşte toţi eroii importanţi BMW din sporturile cu motor, inclusiv personalităţi Jochen Neerpasch, Hans Joachim Stuck sau Paul Rosche. https://vimeo.com/ondemand/adrenalin

Al doilea este “No Limits”, povestea participării lui Alex Zanardi în cursa de 24h de la Spa, prima participare competitivă a unui sportiv cu handicap sever într-o astfel de cursă. https://vimeo.com/ondemand/nolimitsfilm

[Sursă: BMW PressClub România]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account