Gerovital
Gerovital
Gerovital

Ilie Năstase și BMW X5 – O relație serioasă

Ilie Năstase este domnul și vagabondul sportului românesc, un om care știe să profite de o minge ridicată la fileu fără să-și umilească adversarul. Se pare că fairplay-ul l-a urcat și la volanul acestui BMW X5.

Spre deosebire de prietenul său mai bogat, mai cu mustață și mai serios, Ilie Năstase nu prea știe să afișeze o față sobră, iar relațiile sale amoroase din tinerețe nu sunt renumite pentru seriozitatea lor. Am stat de vorbă cu el în timpul ședinței foto pentru ultimul număr al revistei Gentleman’s Car și am aflat detalii despre mașinile care au trecut prin viața lui ca o aventură amoroasă, dar și despre mașinile care i-au câștigat inelul de logodnă. Ilie Năstase este plin de povești haioase. Asta o știm cu toții, dar fiecare poveste, oricât de haioasă ar fi, are și câte o pildă serioasă despre cum merită trăită viața.

Ilie Nastase si BMW X5 (3)

Își aduce aminte cu plăcere despre Ferrari-urile și Rolls-urile pe care și le-a cumpărat în tinerețe, dar și cu regretul banilor risipiți aiurea, concluzie la care a ajuns după multe relații dezavantajoase. Acum conduce un BMW X5, dar și un BMW Seria 7. Mai multe despre mașinile din viața lui aflați în interviul video de mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account